Log inUsernamePassword
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
SMS Forum Index

Search found 8 matches
Author Message
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Fri Dec 30, 2011 3:07 am   Subject: Installation problem
1. You can try to add an entry for generic-smp kernel in lilo.conf and try to boot with that.


Just add a new entry under default at the end and type 'lilo'
image = /boot/vmlinuz-generic-2.6.39.4 ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 8:50 pm   Subject: Installation problem
1. You can try to add an entry for generic-smp kernel in lilo.conf and try to boot with that.

In which line? Would it be better to reinstall with generic kernel?

2. Once you boot with either ker ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 5:08 pm   Subject: Installation problem
You can try to boot from hugesmp kernel, boot from SMS.Native.CD-Install and at boot prompt type:
boot: hugesmp.s root=/dev/sda1 rdinit= ro
replacing sda1 with your root partition, and check if ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 4:59 pm   Subject: Installation problem
Once you mount them you could list directories.
ls -l /mnt
sda3 should have whole tree( bin boot, lib usr etc...)

ls -l /mnt/boot
kernels and config

ls -l /mnt/home
administrator folder

S ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 4:35 pm   Subject: Installation problem
I checked both /etc/lilo.conf and /etc/fstab, they both have everything OK. But I did notice one thing in lilo.conf:

vga = 791

Since my main problem is graphical glitch after reboot maybe I shou ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 4:23 pm   Subject: Installation problem
Did you had or have another device attached during install?

No, except CD itself.



While you are booted with the installer mount partitions like

mount /dev/sda3 /mnt
mount /dev/sda1 /mnt/ ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 3:16 pm   Subject: Installation problem
Plain installation, no RAID, no LVM.

I have one hard disk and I did the partitions with gParted 2011-7 in the following way:

dev/sda1 - ext 2, flagged s boot, during setup marked as /boot
dev/s ...
  Topic: Installation problem
Gerovit

Replies: 13
Views: 20085

PostForum: Installation Support   Posted: Thu Dec 29, 2011 11:54 am   Subject: Installation problem
Hello,

After installing from SMS.Native.CD-1.6.3-Install.iso , at first reboot, this happens:

http://img717.imageshack.us/img717/6509/discoz.th.jpginstall/doinst.sh: line 1: /sbin/depmod ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 2 Hours
Jump to:  

SMS - Superb! Mini Server Project © 2016
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional